Prajituri fragile cu arahide
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, prăjiturile friabile cu arahide ar putea fi o rețetă lacto ovo vegetariană extraordinară de încercat. O porție conține 143 de calorii , 3 g de proteine și 9 g de grăsimi . Pentru 15 cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Funcționează bine ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și cumpărați bicarbonat de sodiu, zahăr brun, extract de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Frapantă de arahide , fragilă, sărată, crocantă de migdale Roca și fragilă cu fructe și nuci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tavă de 15 x 9 inci.
Într-un castron mediu, cremă împreună untul și zahărul.
Amestecați oul și vanilia. Cerne împreună făina, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara; se amestecă în amestecul de smântână. Apoi amestecați 1 cană de alune.
Întindeți amestecul uniform în tava pregătită.
Presărați arahidele rămase deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute, până când marginile se desprind de pe marginile tăvii. Se răcește și se taie în batoane.