Prajituri de orez dulce: Fritelle di Riso
Fritters de orez dulce: Fritelle di Riso ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 490 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fritters de rom și Ricotta: Fritelle di Ricottan e Rhum, Riso e lenticchie (orez și linte), și Torta di Riso e Zucchine (Crostata de orez și dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de dimensiuni medii, combinați laptele, jumătate de zahăr, un vârf de sare, untul și coaja de fructe. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, se adaugă orezul și se lasă să fiarbă la foc mediu până când orezul este aproape complet gătit și a absorbit complet laptele.
Se ia de pe foc și se lasă amestecul de orez să se răcească la temperatura camerei.
Când orezul s-a răcit, adăugați vinul, gălbenușurile de ou, bicarbonatul de sodiu, stafidele și făina și amestecați până se combină bine. Pune deoparte.
Într-o tigaie de dimensiuni medii, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați. Când uleiul clocotește, scoateți linguri individuale din amestecul de frittelle și adăugați la ulei. Prăjiți frittelle în loturi, având grijă să nu înghesuiți tigaia. Se prăjește fiecare lingură de aluat până se rumenesc ușor pe fiecare parte, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se scurgă pe o linie de farfurie cu prosoape de hârtie. Dragați fiecare frittelle terminată prin zahărul rămas.
Se presară cu puțină sare și zahăr pudră și se servește imediat.