Fritters de orez dulce: Fritelle di Riso ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 490 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fritters de rom și Ricotta: Fritelle di Ricottan e Rhum, Riso e lenticchie (orez și linte), și Torta di Riso e Zucchine (Crostata de orez și dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de dimensiuni medii, combinați laptele, jumătate de zahăr, un vârf de sare, untul și coaja de fructe. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, se adaugă orezul și se lasă să fiarbă la foc mediu până când orezul este aproape complet gătit și a absorbit complet laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se lasă amestecul de orez să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Când orezul s-a răcit, adăugați vinul, gălbenușurile de ou, bicarbonatul de sodiu, stafidele și făina și amestecați până se combină bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Într-o tigaie de dimensiuni medii, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați. Când uleiul clocotește, scoateți linguri individuale din amestecul de frittelle și adăugați la ulei. Prăjiți frittelle în loturi, având grijă să nu înghesuiți tigaia. Se prăjește fiecare lingură de aluat până se rumenesc ușor pe fiecare parte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se ia de pe foc și se lasă să se scurgă pe o linie de farfurie cu prosoape de hârtie. Dragați fiecare frittelle terminată prin zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Se presară cu puțină sare și zahăr pudră și se servește imediat.