Prajituri De Creveti
Fritters creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 597 calorii, 39G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Spoon Fork Bacon are 63 de fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă verde, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fritters De Dovlecei Și Creveți, Creveți și biscuiți de nucă de cocos, și Biscuiți de creveți și crupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți uleiul la 177°.
Puneți creveții, ceapa verde și usturoiul într-un bol mare de amestecare și aruncați împreună. Pune Deoparte.
Se toarnă apă în oală medie și se adaugă unt și sare și se aduce la fierbere.
Odată ce amestecul a ajuns la fierbere, adăugați făină și amestecați rapid cu o lingură de lemn, până se formează aluatul. Continuați să amestecați la foc mediu, timp de aproximativ 3 minute.
Așezați aluatul într-un mixer de suport fixat cu un accesoriu cu palete și rulați cu viteză medie, permițând aburului să scape.
Odată ce cea mai mare parte a aburului a dispărut, adăugați oul, pe rând, răzuind părțile laterale ale vasului după fiecare adăugare.
Îndoiți piperul în pate a choux (amestecul aluat/baterie).
Îndoiți amestecul de creveți în pate a choux până când este complet încorporat.
Odată ce uleiul este fierbinte, adăugați bile de dimensiuni de lingură din amestecul de creveți în ulei (va trebui să faceți acest lucru în loturi); asigurați-vă că nu aglomerați tigaia/friteuza.1
Prăjiți fiecare fritter timp de 4 până la 6 minute, răsturnând la jumătate, dacă este necesar.
Se scurge pe un prosop de hârtie și se condimentează ușor cu sare.
Se servește imediat cu burniță picantă de miere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.