Prajituri cu bezea din trestie de bomboane cu ciocolata

Prajituri cu bezea din trestie de bomboane cu ciocolata
Ai nevoie de un desert fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap ? Biscuiții cu bezea din trestie de bomboane cu așchii de ciocolată ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 60. Pentru 9 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 40 de calorii , 1 g de proteine și 2 g de grăsimi . Mergeți la magazin și luați sare, extract de vanilie, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 11% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt prăjiturile din trestie de bomboane cu așchii de ciocolată de la Sunny , prăjiturile cu bomboane din trestie de bomboane cu mentă într-un borcan și prăjituri de trestie de bomboane cu așchii de ciocolată .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C). Tapetați foile de prăjituri cu hârtie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bate albusurile intr-un vas curat de sticla sau metal pana devine spumoasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați sare și smântână de tartru și continuați să bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul în timp ce continuați să bateți până la vârfuri tari. Când bezeaua este tare se scoate din mixer. Se adaugă vanilia și se amestecă cu bomboane, fulgi de ciocolată și nuci. Puneți lingurițele în grămadă pe foile de copt pregătite. Dacă nu puteți coace toate prăjiturile deodată, păstrați-le în plus la frigider până când celelalte sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Crema De TartruCrema De Tartru
Candy CaneCandy Cane
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Coaceți timp de 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când se usucă suficient pentru a se dezlipi cu ușurință de pe tava. Răciți prăjiturile apoi depozitați într-o tavă ermetică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Desertul poate fi combinat cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista