Prajituri cu bezea din trestie de bomboane cu ciocolata

Ai nevoie de un desert fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap ? Biscuiții cu bezea din trestie de bomboane cu așchii de ciocolată ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 60. Pentru 9 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 40 de calorii , 1 g de proteine și 2 g de grăsimi . Mergeți la magazin și luați sare, extract de vanilie, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 11% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt prăjiturile din trestie de bomboane cu așchii de ciocolată de la Sunny , prăjiturile cu bomboane din trestie de bomboane cu mentă într-un borcan și prăjituri de trestie de bomboane cu așchii de ciocolată .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C). Tapetați foile de prăjituri cu hârtie de copt.
Bate albusurile intr-un vas curat de sticla sau metal pana devine spumoasa.
Adăugați sare și smântână de tartru și continuați să bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul în timp ce continuați să bateți până la vârfuri tari. Când bezeaua este tare se scoate din mixer. Se adaugă vanilia și se amestecă cu bomboane, fulgi de ciocolată și nuci. Puneți lingurițele în grămadă pe foile de copt pregătite. Dacă nu puteți coace toate prăjiturile deodată, păstrați-le în plus la frigider până când celelalte sunt gata.
Coaceți timp de 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când se usucă suficient pentru a se dezlipi cu ușurință de pe tava. Răciți prăjiturile apoi depozitați într-o tavă ermetică.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Desertul poate fi combinat cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.