Prajituri condimentate cu sirop de arțar-vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prăjiturile condimentate cu sirop de arțar-vanilie. Această rețetă servește 26 și costă 1,12 USD pe porție. O porție conține 189 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați buzduganul măcinat, zahărul pudră, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite cu plăcintă cu mere cu sirop de arțar de vanilie, Clătite de dovleac cu sirop de arțar de vanilie Bourbon, și Vafe Cu Lapte De Miere + Sirop De Arțar De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați siropul de arțar și bățul de scorțișoară într-o cratiță medie. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Răsturnați părțile laterale ale tigaiei.
Lăsați siropul să se răcească complet.
Bateți primele 7 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca.
Bateți iaurtul, ouăle și coniacul într-un castron mediu pentru a amesteca. Se amestecă amestecul de iaurt în ingrediente uscate (aluatul va fi foarte moale).
Se toarnă ulei într-o cratiță mare grea la adâncimea de 1 1/2 inci. Atașați termometrul pentru prăjit și încălziți uleiul la 350 de la 360 de la F la 360 de la F. tapetați foaia de copt cu margini mari cu mai multe straturi de prosoape de hârtie. Prăjirea 3 sau 4 la un moment dat, picătură aluat de îngrămădire linguri în ulei și se fierbe pana se rumeneste, de cotitură ocazional, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați blinele pe prosoape de hârtie pentru a le scurge.
Cerneti zaharul pudra peste prajituri. Puneți siropul în boluri. Aranjați 3 prăjituri deasupra siropului în fiecare.