Prajiturele Cu Condimente

Prajiturele Cu Condimente
Spice Cupcakes este un vegetarian desert. Această rețetă servește 14 și costă 1,05 USD pe porție. O porție conține 507 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scurtare, bicarbonat de sodiu, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cupcakes Hi-Hat Cu Condimente De Dovleac, Cupcakes Cu Condimente Cu Mere, și Buttermilk-Cupcakes Cu Condimente pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apa și stafidele la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei (nu se scurge).
3
Între timp, într-un castron mare, scurtarea cremei și zahărul până la lumină și pufos. Bateți în ou. Se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați ingredientele uscate; se adaugă în amestecul crem până se omogenizează bine. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
5
Umpleți căni de brioșe căptușite cu hârtie cu trei sferturi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
6
Se coace la 350 de minute pentru 20-25 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigaie într-o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Pentru glazură, într-o cratiță mare, combinați zahărul brun, smântâna și sarea. Se aduce la fierbere la foc mediu-mic; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza. Se amestecă untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Se amestecă zahărul cofetarilor până se omogenizează. Prajiturele Frost; top cu nuci, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții14
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista