Prajitura de morcovi superba

Prajitura de morcovi superba
Magnificent Morcovi Tort necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 600 de calorii, 6 g de proteine și 28 g de grăsimi. Pentru 1,37 USD per porție, obțineți un desert care servește 16. Un amestec de scorțișoară măcinată, cremă de brânză, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Paste. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 24%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: 5 Minute to Magnificent Cake, Magnificent Mimoze for Two și Ultimate Carrot Cake (cu gem de tort de morcovi).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare, bate zahărul, zara, uleiul, ouăle și extrage până se omogenizează bine. Într-un alt bol, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, sarea și ienibaharul; bateți treptat amestecul de zahăr până se omogenizează. Se amestecă morcovii, ananasul, nucile și coacăzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
CoacăzeCoacăze
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Transferați în două unse și înfăinate 9-in. tavi rotunde pentru copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Între timp, pentru glazură, combinați zahărul, zara, untul, siropul de porumb și bicarbonatul de sodiu într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
7
Se toarnă glazură peste prăjiturile fierbinți; se răcește cu 10 minute înainte de a se scoate din tigăi pe grătare pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Pentru glazură, într-un castron mare, bate crema de brânză și untul până devine pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Adăugați zahăr de cofetă și extrageți; bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
10
Pune un strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu 1 cană glazură. Acoperiți cu stratul de tort rămas. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitura de morcovi. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Louis Roederer Cristal Brut. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 299 de dolari.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiPaști
Revista