Prajitura de morcovi superba
Magnificent Morcovi Tort necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 600 de calorii, 6 g de proteine și 28 g de grăsimi. Pentru 1,37 USD per porție, obțineți un desert care servește 16. Un amestec de scorțișoară măcinată, cremă de brânză, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Paste. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 24%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: 5 Minute to Magnificent Cake, Magnificent Mimoze for Two și Ultimate Carrot Cake (cu gem de tort de morcovi).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mare, bate zahărul, zara, uleiul, ouăle și extrage până se omogenizează bine. Într-un alt bol, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, sarea și ienibaharul; bateți treptat amestecul de zahăr până se omogenizează. Se amestecă morcovii, ananasul, nucile și coacăzele.
Transferați în două unse și înfăinate 9-in. tavi rotunde pentru copt.
Coaceți 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Între timp, pentru glazură, combinați zahărul, zara, untul, siropul de porumb și bicarbonatul de sodiu într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 4 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Se toarnă glazură peste prăjiturile fierbinți; se răcește cu 10 minute înainte de a se scoate din tigăi pe grătare pentru a se răci complet.
Pentru glazură, într-un castron mare, bate crema de brânză și untul până devine pufoasă.
Adăugați zahăr de cofetă și extrageți; bate pana se omogenizeaza.
Pune un strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu 1 cană glazură. Acoperiți cu stratul de tort rămas. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitura de morcovi. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Louis Roederer Cristal Brut. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 299 de dolari.
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.