Poșetele elvețiene cu umplutură de cârnați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 304 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, pâine de o zi, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Poșete elvețiene și Feta Phyllo, Umplutură de orez cu brânză elvețiană și stafide, și Rădăcină de țelină ,curmale și brânză elvețiană " umplutură.
Instrucțiuni
1
Înmuiați cuburile de pâine în lapte într-un castron mare până se înmoaie, 20 până la 30 de minute. Stoarceți laptele, aruncându-l, apoi sfărâmați pâinea în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Pâine
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Spălați bine prazul tocat într-un castron cu apă rece, agitându-i pentru a slăbi orice nisip, apoi ridicați-l și transferați-l într-o sită pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Zdrobiți cârnații în tigaie și rumeniți, rupând bulgări cu o furculiță, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați cârnații cu o lingură cu fante în castron cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
5
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie, apoi saut praz tocat, tulpini de bietă, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, amestecând frecvent, până când legumele sunt fragede și abia încep să se rumenească, 10 până la 15 minute. Se amestecă legumele în amestecul de pâine, apoi se răcește până se încălzește, aproximativ 15 minute. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper în ouă, apoi se amestecă ouăle în amestecul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Piper
Pâine
Chard Elvețian
Ouă
Praz
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Spălați fâșiile de praz, apoi blanch într-o oală mare cu apă sărată clocotită, neacoperită, 2 minute și transferați cu clești într-un castron cu gheață și apă rece (rezervați apă în oală).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Praz
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Bol
Grăsime De Porc înapoi
2
Se transferă într-o strecurătoare și se scurge bine, apoi se transferă pe prosoape de hârtie și se usucă. Blanch frunze de smog în apă doar până se ofilesc, aproximativ 30 de secunde, și transferați cu o lingură cu fante în apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Scurgeți frunzele de bietă în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți 1 frunză de smog pe o suprafață de lucru, folosind frunze mai mici pentru a lipi orice găuri, dacă este necesar. Învelișul cu frunze de brustă ar trebui să aibă aproximativ 8 x 5 inci (dacă este mai mic, suprapuneți mai multe frunze mici pentru a forma un înveliș mai mare; nu vă faceți griji dacă învelișul este mai mare de 8 x 5). Movilă 1/4 cană umplutură în centru, apoi adună bietă peste umplutură pentru a forma o poșetă și cravată închisă cu o bandă de praz. (Aveți benzi suplimentare în cazul în care unele pauză.) Faceți încă 19 poșete în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard Elvețian
Praz
3
Ungeți un gratin de 3 litri sau alt vas de copt superficial. Stand portmonee în poziție verticală în vas și se stropesc cu restul de 1 1/2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Adăugați bulion în vas și acoperiți poșetele cu o foaie de hârtie de ceară sau pergament, apoi acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Folie De Aluminiu
5
Coaceți poșetele până când umplutura este încălzită și oul este setat (tăiați unul deschis pe fund pentru a verifica), 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
* Umplutura poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită complet, neacoperită, apoi răcită, acoperită.* Poșetele pot fi asamblate (dar nu coapte) cu 1 zi înainte și răcite în vas gratinat (fără bulion), acoperite. Aduceți la temperatura camerei, apoi adăugați bulion înainte de coacere.