Poșete elvețiene cu umplutură de cârnați
Poșetele elvețiene cu umplutură de cârnați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 304 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, pâine de o zi, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Poșete elvețiene și Feta Phyllo, Umplutură de orez cu brânză elvețiană și stafide, și Rădăcină de țelină ,curmale și brânză elvețiană " umplutură.
Instrucțiuni
Înmuiați cuburile de pâine în lapte într-un castron mare până se înmoaie, 20 până la 30 de minute. Stoarceți laptele, aruncându-l, apoi sfărâmați pâinea în castron.
Spălați bine prazul tocat într-un castron cu apă rece, agitându-i pentru a slăbi orice nisip, apoi ridicați-l și transferați-l într-o sită pentru a se scurge.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Zdrobiți cârnații în tigaie și rumeniți, rupând bulgări cu o furculiță, aproximativ 3 minute.
Transferați cârnații cu o lingură cu fante în castron cu pâine.
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie, apoi saut praz tocat, tulpini de bietă, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, amestecând frecvent, până când legumele sunt fragede și abia încep să se rumenească, 10 până la 15 minute. Se amestecă legumele în amestecul de pâine, apoi se răcește până se încălzește, aproximativ 15 minute. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper în ouă, apoi se amestecă ouăle în amestecul de pâine.
Spălați fâșiile de praz, apoi blanch într-o oală mare cu apă sărată clocotită, neacoperită, 2 minute și transferați cu clești într-un castron cu gheață și apă rece (rezervați apă în oală).
Se transferă într-o strecurătoare și se scurge bine, apoi se transferă pe prosoape de hârtie și se usucă. Blanch frunze de smog în apă doar până se ofilesc, aproximativ 30 de secunde, și transferați cu o lingură cu fante în apă cu gheață pentru a se răci.
Scurgeți frunzele de bietă în strecurătoare.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți 1 frunză de smog pe o suprafață de lucru, folosind frunze mai mici pentru a lipi orice găuri, dacă este necesar. Învelișul cu frunze de brustă ar trebui să aibă aproximativ 8 x 5 inci (dacă este mai mic, suprapuneți mai multe frunze mici pentru a forma un înveliș mai mare; nu vă faceți griji dacă învelișul este mai mare de 8 x 5). Movilă 1/4 cană umplutură în centru, apoi adună bietă peste umplutură pentru a forma o poșetă și cravată închisă cu o bandă de praz. (Aveți benzi suplimentare în cazul în care unele pauză.) Faceți încă 19 poșete în același mod.
Ungeți un gratin de 3 litri sau alt vas de copt superficial. Stand portmonee în poziție verticală în vas și se stropesc cu restul de 1 1/2 linguri de ulei.
Adăugați bulion în vas și acoperiți poșetele cu o foaie de hârtie de ceară sau pergament, apoi acoperiți ușor cu folie.
Coaceți poșetele până când umplutura este încălzită și oul este setat (tăiați unul deschis pe fund pentru a verifica), 35 până la 40 de minute.
* Umplutura poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită complet, neacoperită, apoi răcită, acoperită.* Poșetele pot fi asamblate (dar nu coapte) cu 1 zi înainte și răcite în vas gratinat (fără bulion), acoperite. Aduceți la temperatura camerei, apoi adăugați bulion înainte de coacere.