Poșete De Cerșetori
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați poșetele cerșetorilor. O porție conține 185 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, făină, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Poșete de cerșetori de ciocolată și zmeură / GIVEAWAY, Pui Biriyani Cerșetori Pungi, și Portmonee De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu și puneți deoparte 2 linguri pentru gătit CRPE. Continuați să gătiți untul rămas în tigaie până când are un parfum de nuci și este maro auriu, aproximativ 2 minute. Amestecați untul brun cu restul de crpeingrediente, cu excepția arpagicului, într-un blender până se omogenizează.
Adăugați arpagic și pulsați de 1 sau 2 ori pentru a combina.
Lăsați aluatul să stea 30 de minute.
Amestecați untul brun cu ingredientele crpe rămase, cu excepția arpagicului, într-un blender până se omogenizează.
Adăugați arpagic și pulsați de 1 sau 2 ori pentru a combina.
Lăsați aluatul să stea 30 de minute.
Blanch arpagic într-o cratiță mică de apă clocotită 10 secunde.
Scurgeți și plonjați într-o baie de gheață. Se usucă.
Ungeți ușor tigaia cu unt, apoi încălziți la foc mediu-mare până când este fierbinte, dar nu fumați. Se amestecă aluatul. Cu tigaia de pe foc, adăugați un aluat slab de 1/4 cană, înclinând și rotind tigaia pentru a acoperi fundul. (Dacă aluatul se fixează prea repede, reduceți ușor căldura.) Gatiti pana devin aurii in jurul marginilor, 15 pana la 30 de secunde. Slăbiți cu o spatulă de plastic rezistentă la căldură, apoi răsturnați crpe cu vârful degetelor. Gatiti pana cand partea inferioara este setata, aproximativ 30 de secunde. Glisați pe o farfurie. Faceți mai multe CRPE, periați tigaia cu unt și stivuiți CRPE pe farfurie.
Acoperiți fiecare crpe, cu partea rumenită în sus, cu aproximativ 1 1/2 linguri smântână și 2 lingurițe caviar. Adunați crpe în jurul umpluturii și legați 1 sau 2 arpagic albit într-un nod pentru a închide poșeta. Tăiați capetele de arpagic, dacă este necesar.
Nota bucătarilor: Crpe poate fi făcut și arpagic albit cu 1 zi înainte și răcit. Aduceți la temperatura camerei înainte de asamblare.