Pozole roșii vegetariene cu fasole roșie

Pozole roșii vegetariene cu fasole roșie
Pozolul roșu Vegetarian cu fasole roșie este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 328 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sâmburi de porumb, apă, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Ceapă Roșie Murată, și Curry roșu thailandez cu legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Slit chiles deschide și îndepărtează semințele și venele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
2
Încălziți o tavă plată sau o tigaie grea uscată (nu antiaderentă) la foc mediu până când este fierbinte, apoi prăjiți ardeii iute, deschiși plat, câte 2, apăsând în jos și rotind pe ambele părți cu clești, până când parfumul și interiorul își schimbă culoarea, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
3
Puneți ardeii iute într-un castron cu apă rece pentru a acoperi și lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
În timp ce ardeii iute se înmoaie, gătiți ceapa în ulei într - o oală grea de 5 până la 6 litri la foc mediu, amestecând ocazional, până devin aurii, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Transferați ardeii iute cu clești într-un blender (aruncați apa înmuiată) și adăugați usturoi, oțet de cidru, chimen, oregano, 1/2 linguriță sare, zahăr, cuișoare și 1 cană de apă. Se amestecă până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ardei IuteArdei Iute
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
CleșteClește
6
Adăugați chile pur corkule în oală și gătiți, amestecând, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați restul de 5 căni de apă, hominy, fasole, dovlecei, porumb și 1/2 linguriță fiecare sare și piper și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când dovlecelul este fraged, aproximativ 20 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
HominyHominy
FasoleFasole
ApăApă
PorumbPorumb
8
Pentru a servi tocanita, înconjurați-o cu boluri mici de acompaniament și lăsați oaspeții să-și orneze porțiile după cum doresc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
•Ca toate tocanele, aroma pozolului se îmbunătățește așa cum este. Va fi și mai bine atunci când este făcut cu până la 2 zile înainte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista