Poutine de pui și brânză
Pui și brânză Poutine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 415 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 14 fani. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, boia de ardei, sos worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Poutine Burger (burgeri cu cartofi prăjiți, caș de brânză și sos), Poutină, și Poutină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Înveliți 2 foi de copt cu spray de gătit.
Bateti albusurile, ardeiul si 1/2 lingurita fiecare sare si piper intr-un bol mare.
Adăugați cartofii; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați excesul de ou să se scurgă, apoi întindeți-l pe foile de copt. Ceață cu spray de gătit și coaceți, răsturnând la jumătatea drumului, până la auriu și crocant, 20 până la 30 de minute.
Între timp, înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit.
Adăugați jumătate din scallions; gatiti la foc mediu, amestecand, pana se inmoaie, 1-2 minute.
Adăugați 1/2 cană bulion de pui.
Bateti in faina pana se omogenizeaza, apoi amestecati treptat in restul de 2 1/2 cani de bulion si sosul Worcestershire. Se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, 6 până la 8 minute. Se amestecă puiul și mazărea și se încălzește, aproximativ 3 minute. (
Adăugați până la 1 cană de apă dacă sosul este prea gros.)
Împrăștiați mozzarella uniform peste amestecul de pui.
Strat cartofii prăjiți și amestecul de pui în boluri; top cu scallions rămase.
Fotografie realizată de Justin Walker