Poussins prăjite cu sos de tigaie cu hamsie-muștar
Poussins prăjite cu sos de hamsie-muștar este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 62 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă din Mâncare și vin necesită hamsie, șalotă, arpagic și boia. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Prăjită Poussins cu Sos de Rodie si Cartofi Rosti, Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, și Conopidă prăjită cu sos de hamsii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Frecați poussins peste tot cu boia și 1 lingură de unt. Se condimentează cu sare și piper. Strângeți poussins prin simpla legare a picioarelor împreună cu sfoară. Puneți poussins într-o tigaie mare, de mică adâncime, din metal. Prăjiți poussins în treimea superioară a cuptorului timp de 1 oră, sau până se rumenesc frumos și sucurile din cavități se limpezesc.
Între timp, într-un castron mic, amestecați restul de 1 lingură de unt cu făina până se formează o pastă netedă.
Transferați poussins într-un platou mare, scurgându-le sucurile în tigaia de prăjire.
Turnați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare de sticlă și îndepărtați grăsimea de pe suprafață: rezervați 1 lingură de grăsime.
Setați tigaia de prăjire pe două arzătoare.
Adăugați bulionul de pui și aduceți la fierbere la foc moderat, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Se toarnă stocul în paharul de măsurare din sticlă.
Încălziți 1 lingură de grăsime rezervată într-o cratiță medie.
Adăugați șalotele și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați lichidul în cupa de măsurare și aduceți la foc mic la foc moderat.
Bateți hamsiile, muștarul și pasta de făină și bateți până când sosul este neted și ușor îngroșat, aproximativ 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați ierburile și condimentați cu sare și piper.
Se toarnă sosul într-o barcă cu sos încălzită.
Tăiați șirurile de la poussins și transferați-le în plăci. Treceți sosul de hamsie-muștar la masă.