Poussins Cu Ierburi La Grătar

Poussins cu ierburi la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1007 calorii, 78g de proteine, și 74G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de busuioc, rozmarin, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Poussins Cu Ierburi La Grătar, Poussins Cu Lămâie La Grătar, și Poussins La Grătar Cu Unt De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați ierburile, uleiul, usturoiul, 1 lingură de sare și 1/2 linguriță de piper într-un blender până se toacă mărunt, apoi frecați peste tot poussins.
Pregătiți grătarul pentru gătit indirect la căldură pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Grătar cu ulei, apoi grătar poussins, cu pielea în jos mai întâi, direct peste cărbuni, întorcându-se o dată, până se rumenesc bine, 2 până la 3 minute. Mutați poussins în zona fără cărbuni dedesubt și grătar, acoperit, până când este gătit, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Transferați poussins într-un platou și lăsați să stea 10 minute.
* Poussins poate fi frecat cu pastă de plante cu 1 zi înainte și răcit. •Pentru a găti poussins în interior, rumeniți-le ca mai sus într-o tigaie fierbinte cu grătar mare, la foc mediu-mare, apoi acoperiți cu o tigaie de prăjire inversată. Reduceți căldura la mediu și gătiți aproximativ 18 minute.