Pound Tort Banana Budinca
Pound Tort Banana Budinca este un fără gluten desert. O porție conține 402 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pound Tort Piersic Budinca, Lemon {budinca} Pound tort, și Desert De Tort Cu Budincă.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 5 ingrediente într-o cratiță la foc mediu-mic; gatiti, batand constant, 13-15 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia până se topește untul.
Puneți jumătate de cuburi de tort, jumătate de banane și jumătate de amestec de budincă într-un vas de copt rotund de 3 litri. Repetați straturile. Acoperiți budinca și răciți 6 ore.
Întindeți bezea peste budincă.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Sara Lee Family Size All Butter Pound Cake.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Pound Cake funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "