Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Poulet l ' Estragon. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 786 calorii. Pentru $7.36 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, roșii de dimensiunea mingii de golf, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul basmati, puteți urma acest fel principal cu Budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Poulet Basquaise, Waterzooi De Poulet, și Poulet De Provence pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru Poulet l ' Estragon
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și puneți un castron cu apă cu gheață pe lateral. Înscrieți un X pe fundul roșiilor. Fierbeți-le timp de 5 secunde sau până când pielea se slăbește pe fund. Se strecoară și se curăță sub apă curentă rece; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Într-o tigaie de 5 litri la foc mediu-mare, topiți untul cu uleiul. Condimentează puiul pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați puiul în tigaie cu pielea în jos și căutați până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați puiul într-un platou, puneți-l deoparte și strecurați din tigaie toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Reduceți focul la mediu și adăugați șalotele și ceapa în tigaie. Gatiti, amestecand, pana cand urechile sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați pasta de roșii și făina și gătiți, amestecând, încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Făină Pentru Toate Scopurile
8
Adăugați oțetul, aduceți la foc mic, apoi amestecați bulionul de pui. Aduceți la foc mic, asigurându-vă că răzuiți fundul tigaiei. Puneți puiul în tigaie cu jumătate din roșii și tarhon. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Tarhon
Tomate
Pui întreg
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați roșiile rămase, acoperiți și fierbeți încă 20 de minute sau până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pui întreg
10
Pentru pilaful de orez
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
11
Clătiți orezul cu apă rece până când devine limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
12
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Adăugați șalota și gătiți, amestecând, până devine translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
14
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
15
Adăugați untul, bulionul de pui, sarea, frunza de dafin, cimbru și tarhon și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți netulburat la foc mic timp de 10 până la 15 minute. Opriți focul și odihniți-vă, acoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Frunze De Dafin
Tarhon
Unt
Cimbru
Sare
16
Scoateți capacul și pufați orezul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
17
Pentru fasolea galbenă de ceară Fricass Corroide
18
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
19
Adăugați fasolea și fierbeți timp de 4 minute, sau până se înmoaie. Se strecoară, se readuce fasolea în tigaie la foc mediu-mic și se aruncă cu untul. Condimentați cu sare și piper și aruncați frunzele de tarhon chiar înainte de servire.