Pots de Cr Ampuculme Javanaise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Pots de Cr Ampormme Javanaise. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, praf de espresso instant, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Oale de Creme ~ Espresso Creme, și Pots de Creme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică gătiți 1/4 cană de zahăr la foc moderat, amestecând cu o furculiță, până se topește și un caramel auriu, adăugați cu grijă 1/4 cană de apă (turnați-o în partea laterală a tigaiei) și fierbeți amestecul, amestecând, până când caramelul se dizolvă.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ciocolata, amestecând până se topește. Într-un castron bateți gălbenușurile și oul întreg cu restul de 1/4 cană de zahăr și adăugați amestecul de ciocolată, șoptind.
Bateți laptele, opărit, într-un jet, pudra de espresso, vanilia și un vârf de sare. Strecurați crema printr-o sită fină într-un alt castron, degresați spuma și împărțiți crema în șase oale de 2/3 cană de CR crincormme sau ramekins.
Puneți vasele într-o tigaie, adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la o treime pe părțile laterale ale vaselor și acoperiți vasele cu capacele lor sau acoperiți tigaia bine cu folie.
Coaceți cremele în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 300 km F. timp de 30 până la 35 de minute, sau până când sunt doar setate, lăsați-le să se răcească complet, neacoperite și răciți-le, acoperite, timp de 3 ore sau până când sunt reci. Cremele pot fi făcute cu 1 zi în avans și păstrate acoperite și refrigerate.
Încingeți fiecare cremă cu o rozetă de frișcă și o boabă de cafea cu ciocolată.