Pots de Cr Ampuculme Javanaise

Pots de Cr Ampuculme Javanaise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Pots de Cr Ampormme Javanaise. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, praf de espresso instant, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Oale de Creme ~ Espresso Creme, și Pots de Creme pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică gătiți 1/4 cană de zahăr la foc moderat, amestecând cu o furculiță, până se topește și un caramel auriu, adăugați cu grijă 1/4 cană de apă (turnați-o în partea laterală a tigaiei) și fierbeți amestecul, amestecând, până când caramelul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ciocolata, amestecând până se topește. Într-un castron bateți gălbenușurile și oul întreg cu restul de 1/4 cană de zahăr și adăugați amestecul de ciocolată, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți laptele, opărit, într-un jet, pudra de espresso, vanilia și un vârf de sare. Strecurați crema printr-o sită fină într-un alt castron, degresați spuma și împărțiți crema în șase oale de 2/3 cană de CR crincormme sau ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Puneți vasele într-o tigaie, adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la o treime pe părțile laterale ale vaselor și acoperiți vasele cu capacele lor sau acoperiți tigaia bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Coaceți cremele în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 300 km F. timp de 30 până la 35 de minute, sau până când sunt doar setate, lăsați-le să se răcească complet, neacoperite și răciți-le, acoperite, timp de 3 ore sau până când sunt reci. Cremele pot fi făcute cu 1 zi în avans și păstrate acoperite și refrigerate.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Încingeți fiecare cremă cu o rozetă de frișcă și o boabă de cafea cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Cafea Acoperite Cu CiocolatăBoabe De Cafea Acoperite Cu Ciocolată
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Pivnițele de stepă se usucă Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista