Potpuriu De Dovleac Prăjit
Amestecul de dovlecei de nucă prăjită este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 141 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, ardei, muștar gri poupon dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Amestec de orez sălbatic și dovlecei de nucă, Amestec De Dovlecei Prăjiți, și Suc De Fructe Prăjită Amestec De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Gatiti si amestecati slanina in tigaie mare pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați toate, cu excepția a 2 linguri. picături din tigaie.
Se toarnă picături rezervate în castron mic.
Adăugați pansament, muștar și zahăr; se amestecă bine. Rezervați 1 Lingură. amestec de pansament pentru utilizare ulterioară.
Adăugați amestecul de pansament rămas la legumele combinate într-un castron mare; se amestecă ușor.
Se întinde pe foaia de copt cu margini pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 30 min. sau până când legumele sunt fragede, întorcându-se după 15 min.
Puneți legumele în castron.
Adăugați slănină și amestec de pansament rezervat; se amestecă ușor.