Potpies De Vită Cu Cheddar-Crustă Puternică

Potpies De Vită Cu Cheddar-Crustă Puternică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Potpies de vită cu crustă Cheddar-Stout. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 781 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 443 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, sare, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până bere stout ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Carne de vită măcinată nu-potpies cu crustă de sare de chimion, Plăcintă cu carne de vită și Stout cu crustă de ovăz și smântână, și Coaste scurte fierte, Stout și Potpies de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul: pulsați făina și sarea fină într-un robot de bucătărie pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare FinăSare Fină
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și brânza și pulsați până când amestecul arată ca o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3
Stropiți în 6 linguri de bere și puls pentru a combina. Strângeți aluatul între degete; dacă nu își menține forma, pulsați până la încă 1 lingură de bere. Bateți aluatul într-un disc, înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider până când este ferm, cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Între timp, faceți umplutura: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Aruncați carnea de vită, făina, 1 1/4 lingurițe sare kosher și piper după gust într-un castron mare. Topiți untul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Adăugați berea și 2 căni de apă, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei. Se aduce la foc mic, apoi se acoperă, se transferă la cuptor și se fierbe, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați prazul, morcovii și țelina în oală și continuați să fierbeți, încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Între timp, puneți șase ramekine de 10 uncii pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Întindeți aluatul între 2 foi de pergament ușor făinate într-un dreptunghi de 10 pe 15 inci; tăiați în șase pătrate de 5 inci. Faceți câteva fante în mijlocul fiecărui pătrat pentru a lăsa aburul să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Scoateți umplutura din cuptor și creșteți temperatura la 375 de grade F. condimentați umplutura cu sare și piper și împărțiți-o între ramekins (poate rămâne ceva umplutură). Completați fiecare cu un pătrat de aluat, apăsând marginile în ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Ungeți cu oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
12
Coaceți până când crusta este crocantă și maro aurie, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de servire. Fotografie de Anna Williams
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista