Potpie de curcan cu crustă de biscuiți Cheddar

Potpie de curcan cu crustă de biscuiți Cheddar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Potpie de curcan cu crustă de biscuiți Cheddar. Această rețetă servește 8. O porție conține 1050 calorii, 135g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $10.07 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 876 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de cheddar grosier, parmigiano-reggiano, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Potpie de curcan cu crustă de biscuiți Cheddar, Plăcintă cu oală de curcan rămasă cu crustă de biscuiți Cheddar, și Plăcintă cu oală de mere de curcan cu crustă de biscuiți Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Separați părțile carcasei și puneți, împreună cu pielea, într-o oală de 8 litri. Acoperiți oasele cu apă și fierbeți până când lichidul este redus cu o treime, aproximativ 1 1/2 ore. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare. Puneți deoparte 3 1/2 căni de stoc (rezervați restul pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Gatiti ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si cimbru in unt cu 1/2 lingurita sare si 1/4 lingurita piper intr-o oala superficiala de 12 inci (3 pana la 4 litri), acoperita, la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt aproape fragede, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
PăstârnacPăstârnac
UntUnt
țelinățelină
PiperPiper
CeapăCeapă
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ciupercile și gătiți, neacoperite, amestecând, până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
3
Se presară cu făină și se gătește, amestecând constant, 2 minute. Se amestecă în stoc (3 1/2 căni), răzuind orice bucăți maro și se aduce la fierbere, amestecând, apoi se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă curcanul, mazărea și sarea și piperul după gust. Reîncălziți la foc mic chiar înainte de a acoperi cu crustă de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BiscuițiBiscuiți
Toată TurciaToată Turcia
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
MazăreMazăre
1
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și piperul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați brânzeturi și aruncați pentru a acoperi. Amestecați untul cu un blender de patiserie sau cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați zară și amestecați doar până se formează un aluat. Aruncați aluatul de biscuiți pe umplerea a 8 movile mari, lăsând spații între biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Lapte BătutLapte Bătut
Movile BarMovile Bar
AluatAluat
5
Coaceți până când biscuiții sunt umflați și se rumenesc și umplutura clocotește, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
1
· Dacă utilizați carcasă și carne dintr-un curcan sărat, umplutura poate avea nevoie de puțină sau deloc sare.* Umplerea poate fi făcută într-o tigaie de 12 inci și transferată într - o tigaie de 13 x 9 inci înainte de a acoperi cu aluat de biscuiți.· Puteți înlocui un alt stoc de curcan sau bulion de pui cu sodiu redus pentru stocul din această rețetă. De asemenea, puteți face stoc folosind pui gătit rămas în locul curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
BiscuițiBiscuiți
StocStoc
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista