Pot-au-Feu

Pot-au-Feu
Pot-au-Feu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $5.1 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1105 calorii, 70g de proteine, și 87G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, friptură de vită legată, garnitură: pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și O Oală Fajita Paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul cu convecție la 425 buc.F sau cuptorul obișnuit la 450 buc. F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se usucă carnea, apoi se freacă cu 2 1/2 lingurițe de sare (total) și se aranjează în 1 strat într-o tigaie mare de copt superficială, cu ceapă sfărâmată și morcovi înjumătățiți. Prăjiți, întorcându-vă ocazional, până când carnea și legumele sunt bine rumenite, 35 până la 45 de minute în cuptorul cu convecție; 45 de minute până la 1 oră în cuptorul obișnuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
CeapăCeapă
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Transferați carnea și legumele în oală cu orice sucuri din tigaie. Deglazați tigaia cu puțină apă, răzuind bucăți maro, apoi adăugați în oală cu apă (6 litri) și 1 linguriță de sare. Aduceți la foc mic, degresând spuma și grăsimea de pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Legați țelina, pătrunjelul, cimbru, frunze de dafin, boabe de piper și cuișoare într-un pachet de pânză de brânză și adăugați în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Tăiați partea verde închis din Praz, rezervând restul și spălați. Îndoiți verdeața și legați-o în 2 ciorchini, apoi adăugați-o în oală. Fierbeți ușor, neacoperit, degresând după cum este necesar, până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F cu suportul în treimea inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați carnea într-o tigaie superficială, aruncând oasele de pe coaste scurte și păstrați-le calde, acoperite cu folie, în cuptor. Aruncați pachetul de brânză, verdele de praz și ceapa și morcovii fierți din bulion, apoi îndepărtați grăsimea din bulion cu un skimmer sau o lingură mare și păstrați bulionul cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
MorcovMorcov
VerziiVerzii
CeapăCeapă
BulionBulion
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Tava De CoptTava De Copt
SkimmerSkimmer
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Aranjați oasele de măduvă (dacă utilizați) în poziție verticală în 1 strat într-o cratiță medie și adăugați suficient bulion din oală (aproximativ 1 litru) pentru a acoperi oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați 1 linguriță de sare și fierbeți ușor, neacoperit, până când măduva este moale, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
10
În timp ce oasele de măduvă gătesc, fierbeți ceapa clocotită și prazul cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper în bulionul rămas într-o oală mare, neacoperită, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PiperPiper
BulionBulion
PrazPraz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Adăugați morcovi mici și napi și fierbeți, neacoperiți, până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
NapNap
1
Tăiați rădăcinile din Praz, păstrând capetele intacte, apoi, începând cu 1 1/2 inci de la capătul rădăcinii, tăiați fiecare praz pe lungime și spălați între straturi. Legați prazul împreună în 2 ciorchini, legând fiecare ciorchine în 2 locuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
2
Albiți ceapa clocotită într-o oală medie cu apă clocotită 1 minut, apoi scurgeți și coajați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Transferați oasele de măduvă cu clești într-un platou (aruncați lichidul) și serviți cu felii de baghetă și sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
2
Aruncați osul de la prăjirea mandrinei și feliați mandrina de 1/2 inch grosime, apoi aranjați, împreună cu carnea din coaste scurte, pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
OsOs
CarneCarne
3
Transferați legumele în platou cu o lingură cu fante și tăiați sfoara prazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Se condimentează bulionul cu sare și piper, apoi se toarnă câteva peste carne și legume pentru a se umezi și se servește restul într-o supă tureen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
BulionBulion
SupăSupă
5
Pentru a mânca, puneți bulion peste carne și legume în farfurii de supă, apoi amestecați hreanul și muștarul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
LegumeLegume
MuștarMuștar
BulionBulion
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1
* Carnea poate fi fiartă la foc mic cu 1 zi înainte. Se răcește bulionul și carnea separat, neacoperite, până se răcesc complet, apoi se acoperă. Pentru a reîncălzi carnea, îndepărtați grăsimea solidificată din bulion, apoi readuceți carnea în bulion și aduceți-o încet la foc mic, aproximativ 1 oră, înainte de a transfera carnea în cuptor și a găti legumele.* Legumele pot fi tăiate și legate cu 1 zi înainte. Se răcește separat, acoperind morcovii și napii cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
NapNap
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista