Pot Au Feu

Pot Au Feu
Pot Au Feu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 868 calorii, 87G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți cornichoni, ceapă, rădăcină de țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și O Oală Fajita Paste.

Instrucțiuni

1
Legați Runda de sus sau de jos, verificările de vită și friptura de oală separat, astfel încât să fie compacte și să nu se destrame în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Așezați-le, cu cozile de bou, într-un vas mare și adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați sarea, acoperiți cu cel puțin doi centimetri cu apă și aduceți doar la fierbere, apoi reduceți căldura, astfel încât lichidul să fiarbă. Când impuritățile încep să se ridice la suprafața apei, îndepărtați-le și continuați să degresați până când nu mai vedeți impurități, ceea ce ar trebui să dureze aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Pătrundeți ceapa cu cuișoarele și tăiați ceapa în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați jumătate din legume și buchetul garni la carnea din oală și asigurați-vă că totul este acoperit de cel puțin un centimetru cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați jumătate din boabele de piper, acoperiți și aduceți doar la fierbere. Reglați căldura astfel încât lichidul să fiarbă—nu ar trebui să fiarbă sau carnea va fi dură. Gatiti, partial acoperit, timp de cel putin trei ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Scoateți carnea din bulion. Se strecoară bulionul și se aruncă legumele. Întoarceți bulionul în oală și adăugați frunze de dafin. Aduceți-l doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați morcovii și rutabaga și gătiți până când încep să devină fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați napii și ceapa și gătiți până când încep să devină fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați rădăcină de țelină și praz și gătiți până când acestea și toate legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
11
Scoateți legumele din bulion și puneți-le într-un castron puțin adânc. Umeziți cu o parte din bulion, acoperiți și păstrați-le calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Adăugați carnea înapoi în bulion împreună cu osul măduvei și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De MăduvăOase De Măduvă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
13
Scoateți carnea din bulion, stropiți-o cu o oală sau două de bulion și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
14
Frecați fiecare bucată de pâine cu usturoi și așezați-o în fundul unui bol puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Se toarnă cantități egale de bulion peste el și se servește ca prim fel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
16
Scoateți corzile din carne și tăiați bucățile fie în felii groase, fie în bucăți. Aranjați carnea pe un platou încălzit înconjurat de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
17
Serviți-l cu condimentele alături.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista