Posole (supă mexicană cu carne de porc și hominy) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,26 USD pe porție. O porție conține 828 calorii, 47G de proteine, și 29G de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați grăsime de slănină, piper, fasole pinto și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Posole (supă Tomatillo, pui și Hominy), Supă Mexicană Posole Verde, și Supă Mexicană De Pui Posole pentru rețete similare.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.