Posole de porc roșu cu ceapă murată și Queso Fresco

Posole de porc roșu cu ceapă murată și Queso Fresco
Posole de porc roșu cu ceapă murată și Queso Fresco este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 120g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 1351 calorii. Pentru $ 8.64 pe portie, această rețetă acoperă 66% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de țelină, apă, stoc de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Ceapă Roșie Murată, Umăr de porc afumat lent cu salată de varză Napa și frescă Queso, și Frescă Queso Arsă Și Panela Queso Cu Mojo Cilantro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face carnea de porc fiartă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se usucă carnea de porc de orice suc și se condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez mare sau oală cu fund greu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Așezați carnea de porc în oală și rumeniți bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scoateți carnea de porc și reduceți focul la mediu, adăugați ceapa, morcovul, țelina, feniculul, usturoiul, cimbrul, frunzele de dafin, sarea și piperul. Gatiti pentru a inmuia legumele, aproximativ 10 minute, apoi deglazati oala cu vinul, razuind bucatile lipite de fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați bulionul de pui și amestecați, glisați carnea de porc înapoi în oală și aduceți lichidele la fierbere scăzută. Acoperiți oala și puneți-o în cuptor timp de 2 până la 2 1/2 ore, întorcând carnea 1/2 cale prin gătit. Păstrați carnea de porc la cuptor până când carnea este fragedă și se destramă atunci când este trasă cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Scoateți carnea de porc din oală, așezați-o pe un platou și, când este suficient de rece pentru a o manipula, trageți carnea cu 2 furculițe, împărțiți carnea și rezervați o jumătate. Se strecoară lichidele de gătit și se adaugă la carnea de porc rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Pentru a face ceapa și ardeii murați: într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugați oțetul, apa, zahărul, 1 linguriță de sare și semințele de coriandru și dați la fiert, amestecând până când zahărul se dizolvă. Aranjați ceapa și inelele de ardei într-un recipient mic, cu un capac bine fixat și turnați saramura deasupra. Se răcește, se acoperă și se păstrează răcit timp de cel puțin câteva ore și până la câteva zile. Nota bucătarului: ceapa și ardeii murați fac tovarăși puternici la tocana ușoară fumurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Inele De Ardei Cu BananeInele De Ardei Cu Banane
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Pentru a face posolul roșu: sămânță și tulpina Chiles ancho.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
10
Așezați ardeii într-o oală și acoperiți cu stoc, adăugați puțină apă, dacă este necesar, pentru a acoperi. Reconstituiți ardeii aducând lichidele la fierbere scăzută, apoi reduceți focul la foc mic și gătiți până când ardeii sunt moi. Transferați cu grijă ardeii și lichidele lor într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Între timp, încălziți aproximativ 2 linguri de ulei de măsline, câteva rotații ale tigaiei, într-o tigaie la foc mediu și adăugați ceapa, usturoiul și condimentați cu boia de ardei, pudră de chile, chimen, sare și piper. Gatiti pana cand legumele sunt foarte moi, 10-12 minute, amestecati piureul de piper, hominy, cilantro, 2 cani de pui, miere, sucul de 1 var si 1/2 carnea de porc trasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
HominyHominy
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați suficientă apă pentru a forma tocană cât mai liberă sau groasă, după cum doriți, 1 până la 2 căni de lichid suplimentar. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
13
Pentru a servi, încălziți tocanul la foc mediu. Odată fierbinte, lingurați tocană în boluri puțin adânci și acoperiți cu ceapă murată și jalapenos, queso fresco și serviți cu tortilla caldă carbonizată pentru scufundare și înfășurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
Queso FrescoQueso Fresco
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoilingură generoasă sirop de agave sau mierelingură generoasă sirop de agave sau miere4ancho chile peppersancho chile peppers2kilogrameumăr de porc dezosatumăr de porc dezosat1lingura. otet de vin rosumorcov, decojit și feliat pe un unghimorcov, decojit și feliat pe un unghi2coaste micițelină (din inimă), tăiată pe un unghi cu verdele atașatțelină (din inimă), tăiată pe un unghi cu verdele atașat9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)12 lingurițe de pudră de usturoichile pulberechile pulbere2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)1mânăUn cilantro proaspăt, frunze culese și tocateUn cilantro proaspăt, frunze culese și tocate1Oreos dublu umplutsemințe de coriandrusemințe de coriandru4creveți și cu veneFăină caldă, carbonizată sau tortilla de porumb, pentru servireFăină caldă, carbonizată sau tortilla de porumb, pentru servire3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1micibulb fenicul, feliibulb fenicul, felii2frunze proaspete de dafinfrunze proaspete de dafin1mânăCimbru proaspăt, frunze dezbrăcateCimbru proaspăt, frunze dezbrăcate2Ardei Fresno, feliiArdei Fresno, felii4cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat4cuișoare mariusturoi, feliatusturoi, feliat2Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.hominy, clătit și drenat (aproximativ 3 căni)hominy, clătit și drenat (aproximativ 3 căni)1ardei iute, feliiardei iute, felii4creveți și cu veneSare KosherSare Kosher4creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat2limeslimes23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1lingura. otet de vin rosuceapa, tocataceapa, tocata1ceapa, capătul rădăcinii atașat și feliat în pene subțiriceapa, capătul rădăcinii atașat și feliat în pene subțiri4creveți și cu veneQueso fresco sau altă brânză ușoară, pentru toppingQueso fresco sau altă brânză ușoară, pentru topping2ceapa rosie, taiata in inele de 1/4 inchceapa rosie, taiata in inele de 1/4 inch591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional12 lingurițe de pudră de usturoiboia dulce afumatăboia dulce afumată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpui sau legumepui sau legume1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista