Posolul de porc picant este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. O porție conține 304 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, frunze de dafin, ridichi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Posole De Cârnați Picant, Posole De Porc, și Posole De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Presărați filet cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și gătiți până când carnea nu se mai lipeste de oală, aproximativ 2 minute. Întoarceți și repetați pe cealaltă parte, apoi îndepărtați și tăiați în benzi de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa și usturoiul în oală; reduceți focul la mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/8 linguriță de piper și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este transparentă, 15 până la 20 de minute; reduceți căldura după cum este necesar pentru a nu arde. În ultimul minut de gătit, amestecați pudra de chili în amestecul de ceapă. Întoarceți carnea în oală, împreună cu hominy, bulion și frunze de dafin. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, neacoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Frunze De Dafin
Hominy
Piper
Bulion
Ceapă
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați varză, acoperiți și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
6
Îndepărtați frunzele de dafin. Împărțiți tocanita în 4 boluri; se servește garnisit cu ridichi, avocado și jalapeincrouro.