Posole cu verdeață sudică, Chayote, cireșe uscate și nuci pecan

Posole cu verdeață sudică, Chayote, cireșe uscate și nuci pecan
Posole cu verdeață sudică, Chayote, cireșe uscate și nuci pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 222 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $2.98 pe portie. Un amestec de chayotes, oțet de cidru, cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Posole cu verdeață sudică, Chayote, cireșe uscate și nuci pecan, Tamale De Ciocolată Cu Nuci Pecan Și Cireșe Uscate, și Salată de pui cu nuci pecan și cireșe uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți posolul și puneți-l într-o cratiță. Se acoperă cu stocul și se aduce la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 1 oră sau până când posolul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți și rezervați posolul și lichidul de gătit separat.
3
Într-o oală, încălziți uleiul de măsline până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa și saut-ul timp de 1 minut la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Adăugați verdele, chayotes și 1 cană de lichid de gătit posole. Acoperiți tigaia, reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 20 de minute sau până când verdeața este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChayoteChayote
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți capacul și adăugați cireșele uscate, nucile pecan, oțetul și posolul rezervat. Gatiti la foc mic, neacoperit, timp de 10 minute. Se amestecă untul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
OțetOțet
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
SareSare
8
Serviți imediat.
9
Vegetarian sud-vestic de Stephan Pyles
10
Clarkson N. Olar

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista