Porumbei de mazăre cu sos de iaurt-roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Blinele de mazăre porumbel cu un sos de iaurt-roșii. Această rețetă face 1 porții cu 578 calorii, 21g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de cookstr.com. dacă aveți cayenne, mazăre, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prajituri de naut cu sos de iaurt, Blinele de dovlecei cu sos de iaurt-mărar, și Prajituri de naut cu sos de iaurt.
Instrucțiuni
Așezați mazărea porumbelului într-un castron de dimensiuni medii. Umpleți vasul pe jumătate cu apă și clătiți mazărea frecându-le între vârful degetelor. Apa va deveni tulbure.
Scurgeți această apă. Repetați de trei sau patru ori, până când apa rămâne relativ limpede; scurgere. Acum umpleți vasul pe jumătate cu apă caldă și adăugați ardeii iute la mazăre. Lăsați mazărea și ardeii iute să se înmoaie lăsându-le să stea la temperatura camerei, acoperite, timp de cel puțin 30 de minute sau până la 4 ore.
Scurgeți mazărea porumbelului și ardeii iute, transferați-le într-un robot de bucătărie și procesați pentru a forma o pastă cu pete roșii, ușor nisipoasă. Răsturnați această pastă într-un castron de dimensiuni medii. Îndoiți mazărea galbenă, ceapa, coriandrul, sarea și asafetida, formând o pastă care arată ca nisipul umed.
Ungeți palmele cu puțin ulei de gătit sau spray. Luați o lingură plină de pastă și formați-o într-o minge rotundă strânsă. Apăsați mingea între palmele mâinilor pentru a forma un patty de aproximativ 1 inch în diametru și inch grosime.
Așezați-l pe o farfurie sau tavă. Repetați cu pasta rămasă. Ar trebui să ajungeți cu aproximativ 25 de chiftele.
Se toarnă ulei la o adâncime de 2 până la 3 inci într-un wok, cuptor olandez sau cratiță de dimensiuni medii.
Încălziți uleiul la foc mediu până când o bomboană sau un termometru prăjit introdus în ulei (fără a atinge fundul tigăilor) înregistrează 177°. (o modalitate alternativă de a vedea dacă uleiul este la temperatura potrivită pentru prăjirea adâncă este să aruncați ușor o picătură de apă peste el. În cazul în care skitters picătură perla-ca peste suprafață, uleiul este gata.)
Tapetați o farfurie mare sau o foaie de prăjituri cu mai multe straturi de prosoape de hârtie. Odată ce uleiul este gata, glisați ușor 8 torturi în tigaie (nu aglomerați tigaia). Se prăjesc, întorcându-le ocazional, până când sunt maronii caramel și crocante pe ambele părți, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați-le cu o lingură cu fante și așezați-le pe farfuria căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Repetați până când toate prăjiturile sunt prăjite. Poate fi necesar să reglați căldura pentru a menține temperatura uleiurilor la 177°.
Pentru a face sosul, bateți iaurtul, sarea și cana de apă împreună într-un castron de dimensiuni medii.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați semințele de muștar, acoperiți tigaia și așteptați până când semințele au încetat să mai apară (nu spre deosebire de floricele), aproximativ 30 de secunde. Adăugați imediat Roșia, ardeii iute și coriandrul. Gatiti, neacoperit, pana cand Rosia s-a descompus si a format un sos gros, 2 pana la 4 minute. Se amestecă acest sos picant în iaurtul udat.
Așezați 2 prăjituri pe fiecare farfurie de servire individuală și acoperiți-le pe fiecare cu o linguriță îngrămădită de sos de iaurt fierbinte, cu muștar.