Porumb și poblano Empanadas

Porumb și poblano Empanadas
Porumb și poblano Empanadas este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 173 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, apă, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Porumb și poblano Empanadas, Empanadas De Carne De Crab Cu Salsa De Porumb La Grătar Și Sos De Cremă Poblano, și Tacos moale de porumb cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Combinați făina, masa harina, 1/4 linguriță sare și pudra de chili într-un robot de bucătărie; pulsează de 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați apă și unt; pulsați până când amestecul formează o bilă liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Scoateți din procesor; frământați până se formează complet mingea. Împărțiți aluatul în 8 porții egale. Formați fiecare porție de aluat într-o bilă; aplatizați fiecare bilă într-un cerc de 3 inci pe o suprafață ușor făinată. Acoperiți și răciți 30 de minute. (Stivă porțiuni de aluat între bucăți de hârtie de ceară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
6
Așezați poblanos pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Coaceți la 500 timp de 20 de minute sau până se rumenesc și se blisterează, întorcându-se o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
9
Lăsați să stea 15 minute. Curățați poblanos; tăiați pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membranele și tăiați fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
10
Așezați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Reduceți temperatura cuptorului la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Încălziți o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
14
Adăugați 1/2 linguriță sare și porumb; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
15
Se adaugă la poblanos; lasa sa stea 5 minute. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
16
Rulați fiecare porție de aluat într-un cerc (5 inci). Lucrul cu 1 cerc la un moment dat (acoperi cercurile rămase cu un prosop umed pentru a preveni uscarea), lingura 3 linguri nivel de umplere porumb în centrul fiecărui cerc. Umeziți marginile aluatului cu apă; pliați aluatul peste umplutură. Apăsați marginile împreună cu o furculiță sau degetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
17
Așezați empanadele pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
18
Combinați albușul de ou și 1 lingură de apă. Acoperiți ușor blaturile de empanadas cu amestec de ouă. Pierce partea de sus a aluatului cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
19
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista