Porumb și poblano Empanadas
Porumb și poblano Empanadas este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 173 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, apă, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Porumb și poblano Empanadas, Empanadas De Carne De Crab Cu Salsa De Porumb La Grătar Și Sos De Cremă Poblano, și Tacos moale de porumb cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, masa harina, 1/4 linguriță sare și pudra de chili într-un robot de bucătărie; pulsează de 3 ori.
Adăugați apă și unt; pulsați până când amestecul formează o bilă liberă.
Scoateți din procesor; frământați până se formează complet mingea. Împărțiți aluatul în 8 porții egale. Formați fiecare porție de aluat într-o bilă; aplatizați fiecare bilă într-un cerc de 3 inci pe o suprafață ușor făinată. Acoperiți și răciți 30 de minute. (Stivă porțiuni de aluat între bucăți de hârtie de ceară.)
Așezați poblanos pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți la 500 timp de 20 de minute sau până se rumenesc și se blisterează, întorcându-se o dată.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Curățați poblanos; tăiați pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membranele și tăiați fin.
Așezați într-un castron mediu.
Reduceți temperatura cuptorului la 42
Încălziți o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde.
Adăugați 1/2 linguriță sare și porumb; saut 3 minute.
Se adaugă la poblanos; lasa sa stea 5 minute. Se amestecă brânza.
Rulați fiecare porție de aluat într-un cerc (5 inci). Lucrul cu 1 cerc la un moment dat (acoperi cercurile rămase cu un prosop umed pentru a preveni uscarea), lingura 3 linguri nivel de umplere porumb în centrul fiecărui cerc. Umeziți marginile aluatului cu apă; pliați aluatul peste umplutură. Apăsați marginile împreună cu o furculiță sau degetele pentru a sigila.
Așezați empanadele pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit.
Combinați albușul de ou și 1 lingură de apă. Acoperiți ușor blaturile de empanadas cu amestec de ouă. Pierce partea de sus a aluatului cu o furculiță.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.