Porumb învelit în bacon la grătar

Porumb la grătar învelit în slănină pe cob necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 272 de calorii, 9 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 1,48 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 627 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca garnitură destul de ieftină. Această rețetă de la Allrecipes necesită slănină, condimente cajun, porumb urechi și sare și piper. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Mulți oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44%. Acest scor este destul de bun. Broșele de pui oriental la grătar cu porumb la grătar pe știulete, porumb la grătar pe știulete și porumb la grătar pe știulete sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar de exterior pentru căldură mare.
Presărați fiecare spic de porumb cu condimente Cajun, sare și piper și înfășurați fiecare spic cu 2 felii de slănină, acoperind urechea cât mai complet posibil. (O ureche mare poate avea nevoie de 3 bucăți de slănină.) Înfășurați urechile în folie de aluminiu, răsucind capetele strâns pentru a le sigila.
Așezați porumbul înfășurat pe grătarul preîncălzit și puneți la grătar la foc mare până când porumbul este fierbinte, aproximativ 10 minute pe fiecare parte. Dați focul la scăzut și porumbul la grătar până când baconul este gătit și porumbul este fraged, aproximativ 45 de minute.