Porumb Zesty la grătar pe știulete
Zesty porumb la gratar pe știulete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 262 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, pene de var, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Porumb Zesty La Grătar, Zesty Porumb Dip, și Salsa De Porumb Zesty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Într-un castron mic, combinați uleiul de canola, sarea și piperul, după gust.
Când grătarul este fierbinte, periați porumbul cu uleiul condimentat. Grătați pe toate părțile până când porumbul este carbonizat și fraged, aproximativ 12 minute. (Rezerva 2 urechi pentru Runda 2 reteta salsa de porumb.)
În timp ce porumbul se gătește, într-un bol combinați untul, maioneza, pudra de ceapă și coaja de tei.
Când porumbul este gătit, periați generos untul aromat și serviți cu o pană de var.