Tomalito de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 176 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. Un amestec de lapte, porumb cu miez întreg, îndulcitor splenda nr calorii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb Methi Pakoda-porumb și schinduf frunze blinele-porumb dulce s, curry de porumb palak, cum se face porumb palak / porumb spanac, și Tacos moale de porumb cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați împreună margarina, făina de masă și îndulcitorul granulat SPLENDA. Într-un robot de bucătărie sau blender, amestecați o cană din boabele de porumb cu apa și făina de porumb până se omogenizează. Se amestecă în amestecul masa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
(amestec De Masa De Porumb)
Margarină
îndulcitor
Făină De Porumb
Splenda
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Se amestecă porumbul rămas, praful de copt, sarea și laptele până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Porumb
Lapte
Sare
3
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă de 8x8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
4
Așezați vasul de copt peste o cratiță mare cu apă clocotită. Acoperiți bine vasul de copt cu folie de aluminiu și aburiți timp de 50 până la 60 de minute sau până când este ferm. Verificați ocazional apa și reumpleți dacă este necesar. Amestecați budinca înainte de servire pentru a-i da o textură consistentă.