Porumb Tomalito

Porumb Tomalito
Tomalito de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 176 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. Un amestec de lapte, porumb cu miez întreg, îndulcitor splenda nr calorii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb Methi Pakoda-porumb și schinduf frunze blinele-porumb dulce s, curry de porumb palak, cum se face porumb palak / porumb spanac, și Tacos moale de porumb cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună margarina, făina de masă și îndulcitorul granulat SPLENDA. Într-un robot de bucătărie sau blender, amestecați o cană din boabele de porumb cu apa și făina de porumb până se omogenizează. Se amestecă în amestecul masa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
MargarinăMargarină
îndulcitorîndulcitor
Făină De PorumbFăină De Porumb
SplendaSplenda
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Se amestecă porumbul rămas, praful de copt, sarea și laptele până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
PorumbPorumb
LapteLapte
SareSare
3
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă de 8x8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
4
Așezați vasul de copt peste o cratiță mare cu apă clocotită. Acoperiți bine vasul de copt cu folie de aluminiu și aburiți timp de 50 până la 60 de minute sau până când este ferm. Verificați ocazional apa și reumpleți dacă este necesar. Amestecați budinca înainte de servire pentru a-i da o textură consistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Serviți în linguri mici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista