Porumb Tarhon
Tarhon porumb ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 3 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 298 calorii. 64 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare dacă folosiți unt, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pudră De Porumb Tarhon, Porumb de tarhon pe Știulet, și Pudră De Porumb Din New York Cu Tarhon.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in unt: Topiti untul intr-o cratita de dimensiuni medii la foc mediu.
Adăugați șalotele și gătiți până la translucid, aproximativ 3 minute.
Adăugați porumbul, sarea și lichiorul de anason dacă utilizați (dacă nu utilizați, adăugați 1 lingură de apă). Aduceți la foc mic, acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți timp de 15-20 de minute, până când porumbul este fraged.
Se ia de pe foc, se amestecă tarhonul.
Adăugați piper și mai multă sare după gust.