Porumb sotat pe știulete cu răspândire de Chili-Tei-Cilantro

Porumb Sauteed pe știulete cu chili-var-coriandru răspândirea ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde caseta de reteta garnitura. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,14 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, smântână, porumb de urechi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb cu unt de Cilantro-Lime-Chili, S-A Răspândit Avocado De Tei Cilantro, și Brioșe De Porumb Cowboy Cu Răspândire De Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați porumbul pe o farfurie sigură pentru microunde; acoperiți bine cu folie de plastic. Cuptor cu microunde la putere mare până când porumbul este complet gătit, 8 până la 10 minute. (Lăsând folie de plastic în loc, porumb poate fi făcută până la 2 ore înainte.)
Se amestecă smântână, cilantro, praf de chili, suc de lămâie, sare și piper. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit. (Mărci 1/2 cană.)
Cu aproximativ 10 minute înainte de servire, încălziți untul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu până la mediu-mare.
Adăugați porumb și gătiți, întorcându-vă cu clești de bucătărie la fiecare câteva minute, până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Serviți imediat,cu smântână răspândită separat.