Porumb prăjit și varză de Bruxelles Succotash

Porumb prăjit și varză de Bruxelles Succotash
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați porumbul prăjit și varza de Bruxelles Succotash. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 1.98 pe portie. O porție conține 448 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie. Un amestec de slănină, usturoi, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Încercați Varză de Bruxelles prăjită de Kittencal/varză de Bruxelles, Sucotash De Porumb Prăjit, și Sos de pâine de porumb cu varză de Bruxelles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare, adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Adăugați slănină și randați timp de 4 până la 5 minute până când sunt crocante. Amestecați usturoiul, șalotele și varza de Bruxelles și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
5
Adăugați sâmburii de porumb și cimbru. Aruncați bine și coaceți până când varza de Bruxelles dezvoltă o culoare frumoasă, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Scoateți succotashul din cuptor și puneți-l într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Adăugați fasolea albă, roșiile și pătrunjelul. Aruncați bine pentru a combina. Condimentați succotashul cu sare, piper și suc proaspăt de lămâie, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fasole AlbăFasole Albă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Transferați succotashul într-un platou de servire și serviți.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista