Porumb prăjit și piper Maque Choux
Rețeta prăjită de porumb și piper Maque Choux ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,73 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 362 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de slănină, ulei de susan asiatic, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Porumb Maque Choux, Cajun Porumb Maque Choux, și Okra-și-porumb Maque Choux pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Ungeți porumbul cu uleiul de susan și condimentați cu sare și piper. Înfășurați fiecare ureche în folie și coaceți timp de aproximativ 30 de minute sau până se înmoaie.
Lăsați să se răcească, apoi desfaceți porumbul și, lucrând peste un castron, tăiați sâmburii din știuleți.
Într-o caserolă mare din fontă emailată, gătiți slănina la foc moderat, amestecând, până când este ușor crocantă și grăsimea este redată, aproximativ 5 minute.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime topită.
Adăugați ceapa și ardeiul gras în caserolă și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați porumbul, slănina și usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 3 minute.
Adăugați smântâna, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când crema se îngroașă și acoperă porumbul, încă aproximativ 8 minute. Se amestecă scallions feliate și se condimentează cu sare și piper.