Porumb Prăjit În Tigaie

Porumb Prăjit În Tigaie
Porumbul prăjit în tigaie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.1 pe portie. O porție conține 287 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 30%. Încercați Salată de porumb prăjită în tigaie cu chipsuri de Tortilla, Pâine De Porumb Cu Tigaie Cu Porumb Proaspăt Tăiat Și Slănină, și Skillet-Pui Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumenesc uniform, dar totusi moale. Se amestecă ceapa și ardeii grași verzi și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Reduceți căldura la minim. Se amestecă porumbul în tigaie și se gătește până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Sare și piper după gust. Nu scurgeți grăsimea din slănină-acesta este secretul aromei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista