Porumb prăjit, piper și pudră de roșii

Porumb prăjit, piper și pudră de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați porumb prăjit, piper și pudră de roșii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $2.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 187 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin bulion de pui cu sodiu, ardei gras, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Ardei prăjit și pudră de porumb, Ardei poblano prăjit la foc și pudră de porumb, și Chowder de porumb de roșii prăjite cu Pesto de coriandru.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Aranjați ardeii grași, cu pielea în jos și porumbul într-un singur strat pe un grătar; grătiți 5 minute, întorcând ocazional porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Adăugați roșiile; grătiți încă 5 minute sau până când legumele sunt ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Se ia de pe foc; se răcește 10 minute. Tăiați gros roșiile și ardeii grași; așezați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Tăiați sâmburi din spice de porumb; se adaugă la amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
TomateTomate
6
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Adăugați ceapa; gatiti 7 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă amestecul de roșii; gatiti 3 minute, amestecand ocazional. Creșteți căldura la mare și amestecați bulionul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când legumele sunt fragede. Se răcește 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
BulionBulion
CeapăCeapă
8
Așezați o treime din amestecul de roșii într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Puneți amestecul de piure într-un castron mare. Repetați procedura de două ori cu amestecul de roșii rămas. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie. Apăsați amestecul de roșii printr-o sită în tigaie; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
10
Puneți tigaia la foc mediu; gatiti pana se incalzeste bine. Se amestecă sare și piper negru. Puneți aproximativ 1 1/2 căni de supă în fiecare din cele 6 boluri; acoperiți fiecare porție cu 2 lingurițe de brânză și 1 linguriță de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista