Porumb prăjit, piper și pudră de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați porumb prăjit, piper și pudră de roșii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $2.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 187 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin bulion de pui cu sodiu, ardei gras, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Ardei prăjit și pudră de porumb, Ardei poblano prăjit la foc și pudră de porumb, și Chowder de porumb de roșii prăjite cu Pesto de coriandru.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Aranjați ardeii grași, cu pielea în jos și porumbul într-un singur strat pe un grătar; grătiți 5 minute, întorcând ocazional porumbul.
Adăugați roșiile; grătiți încă 5 minute sau până când legumele sunt ușor carbonizate.
Se ia de pe foc; se răcește 10 minute. Tăiați gros roșiile și ardeii grași; așezați într-un castron mediu.
Tăiați sâmburi din spice de porumb; se adaugă la amestecul de roșii.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 7 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă amestecul de roșii; gatiti 3 minute, amestecand ocazional. Creșteți căldura la mare și amestecați bulionul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când legumele sunt fragede. Se răcește 20 de minute.
Așezați o treime din amestecul de roșii într-un blender; procesați până se omogenizează.
Puneți amestecul de piure într-un castron mare. Repetați procedura de două ori cu amestecul de roșii rămas. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie. Apăsați amestecul de roșii printr-o sită în tigaie; aruncați solidele.
Puneți tigaia la foc mediu; gatiti pana se incalzeste bine. Se amestecă sare și piper negru. Puneți aproximativ 1 1/2 căni de supă în fiecare din cele 6 boluri; acoperiți fiecare porție cu 2 lingurițe de brânză și 1 linguriță de arpagic.