Porumb prăjit cu Chili pe știulete
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Porumbul prăjit cu Chili pe Știulet ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 98 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, porumb de urechi, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Salsa De Porumb Prăjită Cu Chili, Chili De Fasole Albă, Cu Porumb Prăjit Și Varză, și Porumb prăjit la cuptor cu unt de Chili cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți porumbul cu coji în apă rece; înmuiați 30 de minute.
Combinați pudra de chili, sarea, chimenul și untul într-un castron mic. Trageți cojile înapoi; curățați mătăsurile din porumb.
Ungeți amestecul de pulbere de chili peste porumb. Înfășurați cojile în jurul porumbului.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Așezați porumbul pe un grătar sau o tigaie pentru broiler; gatiti 20 de minute sau pana cand porumbul se rumeneste usor, rotind la fiecare 5 minute.