Porumb proaspăt cu unt de parmezan de lămâie-busuioc

Porumb proaspăt cu unt de parmezan de lămâie-busuioc
Porumbul proaspăt cu unt de parmezan de lămâie-busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 61 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, urechi de porumb pe știulete, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de piață de dovlecei și porumb proaspăt cu vinetă de lămâie-busuioc, Paste proaspete de roșii, busuioc și parmezan, și Busuioc-parmezan porumb pe știulete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți porumbul cu unt combinat, busuioc și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista