Porumb proaspăt cu unt de parmezan de lămâie-busuioc

Porumbul proaspăt cu unt de parmezan de lămâie-busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 61 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, urechi de porumb pe știulete, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de piață de dovlecei și porumb proaspăt cu vinetă de lămâie-busuioc, Paste proaspete de roșii, busuioc și parmezan, și Busuioc-parmezan porumb pe știulete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți porumbul cu unt combinat, busuioc și coajă.