Porumb pe Știulet cu unt de mentă-Feta

Porumb pe Știulet cu unt de mentă-Feta
Rețeta de porumb pe Știulet cu unt de mentă-Feta ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 20 minute. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 271 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, feta, mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Porumb pe Știulet cu Fetan și unt de mentă, Porumb pe Știulet cu unt de mentă-feta, și Tigaie Orzo cu dovlecei, porumb, Feta și mentă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă untul, feta, menta și o sare rotunjită de 1/2 linguriță într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânză FetaBrânză Feta
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Gatiti porumbul intr-o oala mare cu apa clocotita pana cand este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați cu clești în amestecul de unt și aruncați până când este bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
1
Untul de mentă-feta poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânză FetaBrânză Feta
MentăMentă
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista