Porumb pe Știulet cu unt de mentă-Feta
Rețeta de porumb pe Știulet cu unt de mentă-Feta ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 20 minute. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 271 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, feta, mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Porumb pe Știulet cu Fetan și unt de mentă, Porumb pe Știulet cu unt de mentă-feta, și Tigaie Orzo cu dovlecei, porumb, Feta și mentă.
Instrucțiuni
Se amestecă untul, feta, menta și o sare rotunjită de 1/2 linguriță într-un castron mare.
Gatiti porumbul intr-o oala mare cu apa clocotita pana cand este crocant, aproximativ 3 minute.
Transferați cu clești în amestecul de unt și aruncați până când este bine acoperit.
Untul de mentă-feta poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit.