Porumb pe Știulet cu unt de arpagic
Porumbul pe Știulet cu unt de arpagic este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, boia maghiară, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Porumb pe Știulet cu unt de arpagic, Unt de arpagic pentru porumb la grătar, și Porumb la grătar cu unt de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 7 ingrediente într-un castron mediu. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Pentru a fierbe porumbul: aduceți oală mare cu apă la fiert; adăugați un vârf de zahăr, dacă doriți. Coji de porumb.
Adăugați porumb în oală. Întoarceți apa la fierbere și gătiți porumb 4 minute.
Scurgeți porumbul și serviți imediat cu unt de arpagic.
Pentru grătarul porumbului: pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Îndepărtați toate cojile, cu excepția celor mai interioare, din porumb. Îndoiți cojile interioare și îndepărtați mătasea de porumb. Reînfășurați cojile interioare în jurul porumbului. Grătiți până când cojile sunt ușor carbonizate și porumbul este fraged, întorcându-se des, aproximativ 10 minute.
Se servește imediat cu unt de arpagic.