Porumb pe Știulet cu parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați porumbul pe Știulet cu parmezan. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 108 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de porumb urechi, căței de usturoi, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 27%. Porumb parmezan pe Știulet, Porumb parmezan pe Știulet, și Porumb parmezan pe Știulet sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică și grea la foc mediu.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se înmoaie și se parfumează, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc și răciți-o. Puneți deoparte 2 linguri de parmezan și amestecați restul în amestecul de usturoi, împreună cu pătrunjelul și sarea.
Gatiti porumbul intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocant, aproximativ 5 minute. Folosind clești, transferați porumbul pe un platou.
Ungeți amestecul de brânză peste porumbul fierbinte și serviți.
Presărați restul de 2 linguri de brânză deasupra porumbului.