Porumb, pattypan Squash și Cheddar Flatbreads
Porumb, pattypan Squash și Cheddar Flatbreads necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 363 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți pattypan, piper, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Dovlecei Pattypan Umpluți Cu Chinoan Și Porumb Proaspăt, Pâine plată de porumb, dovlecei și ceapă verde, și Squash Pattypan Suprasolicitat.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de pâine plată; lăsați să crească și să se modeleze în 4 ovale pe foi de copt conform instrucțiunilor. Acoperiți și puneți deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 47
Încălziți o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați porumb, dovlecei, jalapeo și 1/4 linguriță sare. Gatiti 3 minute, amestecand frecvent.
Adăugați ceapa; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se presară cu 1/4 linguriță sare și piper alb. Se amestecă 3 linguri de coriandru. Împărțiți uniform amestecul de legume și brânza între 4 ovale de aluat de pâine plată.
Coaceți pâinea plată la 475 timp de 12 minute sau până când crusta se rumeneste.
Se presară cu cilantro rămas.