Porumb Mexican pe știulete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul Mexican pe Știulet. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 125 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână un amestec vechi de condimente el taco, porumb urechi, frescă queso și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dip De Porumb Mexican, Porumb Mexican, și Porumb Mexican într-o ceașcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Periați cu grijă uleiul vegetal pe grătar.
Puneți porumbul direct pe grătar la foc mediu-mare. Acoperiți grătarul; gatiti 8-10 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste usor pe toate partile.
Între timp, într-un castron mic, amestecați untul topit, sucul de lămâie și 2 lingurițe de amestec de condimente taco; pus deoparte. În ceașcă de cremă, amestecați queso fresco și arpagic; pus deoparte.
Ungeți porumbul gătit cu amestec de unt; se presară cu amestec queso fresco.