Porumb Mexican Bogat
Porumbul Mexican bogat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 272 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 65 de fani. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână Unt, Ardei gras, ardei jalapeno și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă De Porumb Bogată Și Consistentă Vegană, Porumb Mexican într-o ceașcă, și Porumb Mexican pe știulete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o cratiță la foc mediu-mic, topiți crema de brânză și untul și amestecați cu laptele până când este neted și bubuit.
Într-o farfurie medie, amestecați porumbul congelat, ardeiul gras roșu și ardeii jalapeno.
Se toarnă amestecul de cremă de brânză și se aruncă pentru a acoperi.
Coaceți 35 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc și se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.