Porumb la grătar în stil Oaxacan pe Știulet

Porumbul la grătar în stil Oaxacan pe Știulet este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 136 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de queso fresco, Spice porumb, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 28%. Încercați Porumb La Grătar Oaxacan, Porumb Oaxacan La Grătar, și Pui la grătar cu cărbune în stil Sinaloa cu porumb la grătar, fasole neagră și gust de Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Combinați brânza și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mic.
Așezați porumbul pe grătar. Acoperiți și grătiți 8 minute sau până când sunt ușor carbonizate, întorcându-se ocazional.
Așezați porumbul pe o farfurie de servire; stropiți cu amestec de cremă.
Se servește cu pene de var.