Porumb la grătar pe știuleț cu unt de usturoi, tei proaspăt și brânză Cotija

Porumb la grătar pe știuleț cu unt de usturoi, tei proaspăt și brânză Cotija
Porumb la grătar pe știulete cu unt de usturoi, var proaspăt și brânză Cotija ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 640 calorii. Pentru $2.83 pe portie, primești o garnitură care servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, arpagic, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare sunt Porumb la grătar pe știuleț cu unt de usturoi, tei proaspăt și brânză Cotija, Porumb la grătar pe știuleț cu unt de Chili-Lime și brânză Cotija, și Porumb la grătar pe știuleț cu unt de usturoi, tei proaspăt și Queso Fresco.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la mediu. Îndepărtați cojile de porumb fără a le îndepărta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Scoateți mătăsurile și recuperați porumbul cu coaja. Înmuiați în castron mare de apă rece timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scoateți porumbul din apă și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
ApăApă
PorumbPorumb
4
Așezați porumbul pe grătar, închideți capacul și grătarul timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Desfaceți porumbul și periați cu untul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
PorumbPorumb
6
Se presară cu brânza cotija și se strecoară cu var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija BrânzăCotija Brânză
VarVar
7
Se presară cu arpagic tocat, pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
8
Combinați untul, usturoiul, habanero și arpagicul într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista