Porumb la grătar pe știulete cu unt de grătar
Porumb la gratar pe știulete cu unt BBQ este un fără gluten farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 463 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,69 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână sare kosher, boia de ardei, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Italiană BBQ pui la gratar, Porumb la grătar cu unt de Chipotle, și Porumb la grătar pe știulete cu unt de plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Porumb perfect la grătar, rețeta urmează
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mare până aproape de fumat.
Adăugați ceapa și gătiți până la moale, 2 până la 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați pudra de ancho, ardeiul, chimenul și cayenne și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați 1/2 cană de apă și gătiți până când amestecul se îngroașă și apa se reduce.
Se lasă să se răcească ușor.
Așezați untul într-un robot de bucătărie, adăugați amestecul de condimente și sosul Worcestershire și procesați până la neted. Condimentează cu sare și piper, răzuiește amestecul într-un bol mic, acoperă și dă la frigider cel puțin 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire și întindeți untul peste porumb cât este fierbinte.
Încălziți grătarul la mediu.
Trageți cojile exterioare în jos pe ureche până la bază. Îndepărtați mătasea de la fiecare ureche de porumb cu mâna. Îndoiți cojile la loc și legați capetele împreună cu șirul de bucătărie.
Așezați urechile de porumb într-un castron mare de apă rece cu 1 lingură de sare timp de 10 minute.
Scoateți porumbul din apă și scuturați excesul.
Așezați porumbul pe grătar, închideți capacul și grătarul timp de 15 până la 20 de minute, rotind la fiecare 5 minute sau până când boabele sunt fragede atunci când sunt străpunse cu un cuțit.
Scoateți cojile și mâncați pe știulete sau îndepărtați sâmburii.
Cum să eliminați boabele de porumb din știulete: pentru a îndepărta sâmburii de la știulete de porumb crud sau fiert, stați știulete în poziție verticală pe capătul tulpinii într-o tigaie mare, ținând vârful cu degetele.
Tăiați părțile laterale ale știuletului cu un cuțit ascuțit, eliberând sâmburi fără a tăia în știulete. Rulați marginea plictisitoare a cuțitului pe știulete pentru a elibera orice porumb și lichid rămas.