Porumb la grătar pe știulete cu unt de grătar

Porumb la grătar pe știulete cu unt de grătar
Porumb la gratar pe știulete cu unt BBQ este un fără gluten farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 463 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,69 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână sare kosher, boia de ardei, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Italiană BBQ pui la gratar, Porumb la grătar cu unt de Chipotle, și Porumb la grătar pe știulete cu unt de plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Porumb perfect la grătar, rețeta urmează
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
2
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și gătiți până la moale, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați pudra de ancho, ardeiul, chimenul și cayenne și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ChimenChimen
6
Adăugați 1/2 cană de apă și gătiți până când amestecul se îngroașă și apa se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Se lasă să se răcească ușor.
8
Așezați untul într-un robot de bucătărie, adăugați amestecul de condimente și sosul Worcestershire și procesați până la neted. Condimentează cu sare și piper, răzuiește amestecul într-un bol mic, acoperă și dă la frigider cel puțin 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire și întindeți untul peste porumb cât este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
9
Încălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Trageți cojile exterioare în jos pe ureche până la bază. Îndepărtați mătasea de la fiecare ureche de porumb cu mâna. Îndoiți cojile la loc și legați capetele împreună cu șirul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
11
Așezați urechile de porumb într-un castron mare de apă rece cu 1 lingură de sare timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Scoateți porumbul din apă și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
PorumbPorumb
13
Așezați porumbul pe grătar, închideți capacul și grătarul timp de 15 până la 20 de minute, rotind la fiecare 5 minute sau până când boabele sunt fragede atunci când sunt străpunse cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CuțitCuțit
14
Scoateți cojile și mâncați pe știulete sau îndepărtați sâmburii.
15
Cum să eliminați boabele de porumb din știulete: pentru a îndepărta sâmburii de la știulete de porumb crud sau fiert, stați știulete în poziție verticală pe capătul tulpinii într-o tigaie mare, ținând vârful cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Tăiați părțile laterale ale știuletului cu un cuțit ascuțit, eliberând sâmburi fără a tăia în știulete. Rulați marginea plictisitoare a cuțitului pe știulete pentru a elibera orice porumb și lichid rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista