Porumb la grătar pe știulete

Rețeta de porumb la grătar pe știulete este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 125 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Mergeți la magazin și ridicați urechile porumb, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Spaghete de porumb cu porumb proaspăt la grătar și Mozzarella afumată, și Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte.
Instrucțiuni
Îndepărtați cojile exterioare grele din porumb; trageți înapoi (dar nu îndepărtați) cojile interioare.
Îndepărtați și aruncați mătăsurile; clătiți porumbul și uscați cu prosoape de hârtie. Legați cojile interioare împreună cu șirul, lăsând urechile expuse.
Ungeți ușor știuleții de porumb cu ulei; presărați uniform cu sare. Poziționați porumbul astfel încât cojile legate să atârne peste marginea grătarului pentru a evita arderea cojilor.
Grill porumb, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
20 de minute, de cotitură la fiecare 5 minute, sau până la făcut. (Unele sâmburi vor începe să char și pop.)