Porumb la grătar pe Știulet cu unt de frescă Queso Cilantro

Porumb la grătar pe Știulet cu unt de frescă Queso Cilantro
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați porumb la grătar pe Știulet cu unt de frescă Queso Cilantro. O porție conține 240 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți sare kosher, coriandru, porumb de urechi pe știulet în coji și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb la grătar pe Știulet cu unt de usturoi, var proaspăt și Queso Fresco, Porumb la grătar cu Queso Fresco, și Radicchio la grătar și salată de porumb cu Queso Fresco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați mătăsurile din porumb, dar lăsați cojile intacte. Puneți porumbul într-un castron mare cu 1/4 cană de sare și apă pentru a acoperi. Înmuiați aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți un grătar la mediu-înalt (350 până la 450). Între timp, învârtiți queso fresco, unt, maioneză și coajă de tei într-un robot de bucătărie până când este destul de neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
MaionezăMaioneză
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Adăugați coriandru și puls pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
4
Întindeți jumătate din amestecul de unt pe o farfurie și lingurați restul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Grill porumb, acoperit, de cotitură ocazional, pana cand se inmoaie (coaja înapoi coji pentru a verifica), 10-15 minute. Cojiți cojile din știuleți și legați-le cu o fâșie de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Rotiți știuleții în amestec de unt pe farfurie pentru a acoperi (folosiți o spatulă flexibilă pentru a ajuta), apoi așezați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se servește cu untul rămas și mai multă sare pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SareSare
8
* Găsiți queso fresco la magazinele alimentare bine aprovizionate și piețele Latino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista